Szabó-Topor Tünde új könyve: PÁR PARA

PÁR PARA. Párkapcsolatromboló kézikönyv

Hogyan tedd tönkre könnyen, gyorsan, hatékonyan

Szia,

 

„Dehogy akarom tönkre tenni a kapcsolatomat!” - vágod rá azonnal, de a szíved mélyén már rég azon aggódsz, "lehet, hogy talán már tönkre is ment?!".

Emiatt panaszkodsz a barátnődnek, ezért sírod tele a párnád éjszakánként és ezért nézed irigykedve magad körül a boldog embereket.

Nem tudod mit kellene tenned, hogyan lépj, mivel nem okozol még nagyobb bajt... És ez teljesen érhető.

Aggaszt a jövő, félelmetes a bizonytalanság. Rettegsz attól, hogy újra kell kezdened mindent. EGYEDÜL. Láttál már válást, meg csúnya szakítást és hát köszi, ezt inkább kihagynád, ugye?

Problémák vannak a PÁRkapcsolatodban? Nyugalom! Azért vagyok itt, hogy megmutassam Neked, hogy nem veszett még el minden. Hogy tudd, hogy számodra is lehetséges újra egy jól működő, szeretetteli, biztonságos kapcsolatban élni. Érezheted még újra, hogy szeretet vesz körül, érezheted még újra, hogy kötődik hozzád, hogy egy PÁR vagytok és összetartoztok.

Hidd el, tényleg képes vagy jobbá tenni a saját életedet, HA tudod, hogyan fogj hozzá, és van melletted, aki segít megtenni az egyik apró lépést a másik után.

Mert megérdemled!

Igen, TE is jogosan vágysz arra, hogy jóra forduljon az életed. Igen, Neked is jár egy boldogabb, szeretetteljesebb kapcsolat, nyugodt, balhémentes hétköznapokkal, meg a meghitt ünnepekkel. Igen!! Tényleg élhetsz te is egy sokkal teljesebb, egy sokkal őszintébb kapcsolatban.

Ha vágysz ezekre, akkor könnyen lehet, hogy ez a legfontosabb könyv, amit az életedben olvasni fogsz.

Ez a könyv nem való mindenkinek és nem oldja meg a világ összes problémáját

 

Lehet, hogy haragudni fogsz rám, de rossz hírt kell mondanom Neked: Nem vagyok varázsló! Nincs varázspálcám, nem tudok varázsigéket és nem lehet minden kapcsolatot megmenteni.

A jó hír viszont az, hogy Te képes vagy mindenre, ami a te életben szükséges csodákhoz kell, mert bizony benned van minden megoldás, minden válasz és én tudok segíteni neked abban, hogy jól használd azokat. Igen, ha a kezedbe veszed a saját sorsod, hiszel magadban és áldozol egy kis időt, hogy kigyomláld a szinte minden PÁR életét megkeserítő gyomokat, TE tuti nyertes leszel!

A könyv nem csodaszer! Nem elég, ha a párnád alá teszed, mert semmi sem fog történni, ha csak elolvasod és nem cselekszel.

Bizony, ahhoz, hogy megváltoztasd a kapcsolatodat, magadnak is változnod kell. Tudod mi a legértékesebb vagyonod? Az időd! Ezért most szólok, most itt azonnal az elején, hogy kérlek, ne is olvasd tovább ezt a levelet, ha nem vagy hajlandó CSELEKEDNI és VÁLTOZNI.

Én semmit nem tudok veled tenni az akaratod ellenére. Én maximum el tudom mondani, hogy mit kellene csinálnod, de helyetted megcsinálni biztos nem tudom.

 

Ezt kapod a PÁR-para könyvben

 

A PÁR-para nem egy hagyományos pszichológiai témájú könyv és nem is pusztán elméleti okfejtegetés a párkapcsolatok dinamikájáról. Kicsit sem.

Távol áll attól.

Mindenki számára érthetően, sallang és körítés mentesen írtam. Nyíltan és őszintén beszélek benne veled, nem lesz kesztyűs kéz és az sem zavar, ha esetleg megbántalak. Kifejezetten hétköznapi használatra és mindennapi gondokra kerestem megoldásokat és így is fogalmaztam a gondolataimat.

Hosszú évek párkapcsolati tanácsadói munkám tudását, tapasztalatait gyűjtöttem össze neked, arra koncentrálva, hogy megmutassam, mik vezetnek ahhoz, hogy két ember eltávolodjon egymástól, hogy kihűljön egy kapcsolat és jó messzire meneküljön a szenvedély.

A legfontosabb alapokat is belegyűjtöttem, például a könyv segítségével megtanulod azt is, miért olyan nagyon fontos az igazi beszélgetés . Amikor azt mondják, hogy mindenhez a kommunikáció a kulcs, az nem csak egy üres frázis, nekem elhiheted. „A jó beszélgetés nem kommunikáció! A jó beszélgetés művészet.”

Oltárira meglepődnél, ha elmesélném azokat az eseteket a praxisomból, amikor tényleg "csak" ennyi kellett, hogy megszüntessük egy párkapcsolat nagy gondjait. Mellékesen jegyzem csak meg, de egészen biztos vagyok benne, hogy ezek az új képességek egyébként a párkapcsolatodon kívül, az életed számos más területén is igen hasznos változásokat fognak hozni neked. Újonnan szerzett magabiztosságod és kifinomultabb kommunikációs képességeid például a munkádban, a barátaiddal, de akár a hétköznapi ügyintézéseid során is segítségedre lesznek majd.

A könyvben gyakorlati taktikákat, egyszerűen követhető módszereket és feladatokat adok neked a gyakorláshoz.

Csupán 59 oldal.

Könnyű, egyszerű, olvasmányos.

Szakterületem a párkapcsolatok megjavítása. Ezért kifejezetten nehéz volt ellenállni a késztetésnek, hogy ne 500 oldalt írjak róla, de most nem ez volt a célom. Azt akartam, hogy akár egy délután alatt elolvashasd és, hogy akár már ma este elkezdhesd használni új tudásodat. Vedd kézbe az életed tehát most azonnal, hisz a könyv elektronikus változata tényleg percek alatt elérhető a számodra. Gondolom Te sem szeretsz napokig a postásra várni, de szerencsére erre nincs is szükség. Néhány gombnyomás és már olvashatod is, mert azt szeretném, ha nem múlna el a mostani lelkesedésed, és hogy már ma este elkezdd megjavítani, ami elromlott.

Többről van itt szó, mint egy párkapcsolat megmentése, harmonikusabbá tétele

 

A legtöbb ember nem hiszi el, hogy milyen egyszerű megszüntetni párkapcsolata NAGY hibáit. Sutba dobni, szőnyeg alá söpörni, vagy csak lazán átlépni őket talán könnyűnek tűnik, de szerintem te is pontosan tudod, hogy ez nagyon nem igaz. Minél hamarabb csíped nyakon a problémákat, annál könnyebb dolgod lesz és van még egy slusszpoén is!

Extra mellékhatásként ugyanis ajándékot kapsz, ha törődsz velük! A legtöbb probléma ugyanis fura kölcsönhatásban áll a többivel. Ha hozzányúlsz egyhez, kigyomlálod, megigazgatod, meglocsolod, szinte azonnal szárba szökken, és virágozni kezd körülötte a többi is.

És a legtöbbször még ennyi sem kell. Egy új szemüveg, egy kicsit jobb tükör, egy új szemszög… oltári csodákra képes. Csak lépj néha ki a saját a saját gondolatmenetedből és nézz többször körbe magad körül.

Megmutatom Neked, hogy nem ördöngősség elérni azt, hogy tökéletes kapcsolatod legyen.

Sőt! Megmutatom azt is, hogy nem baj, hogy nem vagy hibátlan, de  legfőképp azt, hogy nem te vagy a rossz, és nem te vagy a hibás azért, hogy idáig jutottatok. Egyszerűen arról van szó, hogy nem foglalkoztál, vagy épp nem jól foglalkoztál eddig ezekkel a dolgokkal. Az egyik kedvenc mondásom, hogy „ne hibást keress, hanem megoldást”, ha ezt magadévá teszed, el sem hiszed mennyit segítettél máris magadnak.

EGYSZERŰ MEGOLDÁSOK.

A világ komplikált. Egy párkapcsolat még inkább. Ezért van szükséged egyszerű megoldásokra.

Ahogy említettem, sokkal többről van itt szó, mint „csak” a párkapcsolat jobbá tétele.

  • a 8 lépéses kapcsolatmegmentő csodaszer ami akkor is működik, ha már szinte nem is beszéltek egymással.
  • mi az a Kilovagolás? Hova lovagolj ki? Milyen gyakran, és mivel?
  • ezt már akár ma este is használhatod: a jó beszélgetés 5 titka.
  • hogyan hidald át az áthidalhatatlannak vélt szakadékokat? Mit tegyél ahhoz, hogy egy hónap múlva már nyoma se legyen a mérföldes szakadéknak közöttetek? András és Gabi példája.
  • minden amit tudni akartál a bocsánatkérésről, de sosem merted megkérdezni. 4 kipróbált bocsánatkérő mondat és az 5 lépcsős módszer, ami egyaránt használható komoly és piszlicsáré problémák megoldására.
  • miért hívják néma kapcsolatgyilkosnak a megbántást?
  • hogyan hozd vissza párkapcsolatba a szeretet, még akkor is ha a legapróbb beszélgetés is veszekedésbe torkollik?
  • a joghurt sztori és a világháború megelőzése…
  • hogyan fogadd a kritikát?
  • mi az a három alappillér, amire a kapcsolatodat építeni kell?
  • hogyan semlegesítsd a régi sérelmeket és megbántásokat 5 egyszerű lépésben?
  • gyakorlati feladatok és beszélgetés minták változások kezelésére.
  • „ha már dolgozni kell egy kapcsolaton, az régen rossz". Igaz?! Ugyan, hatalmas TÉVEDÉS!
  • mikor OK, ha a lángoló szerelem elmúlik, és mi jön helyette?
  • hogyan ápold a kapcsolatodat naponta egy-egy percben, még akkor is hulla vagy? Egyperces, párkapcsolati szerviz tippek a boldogabb hétköznapokért.
  • mikor van rendben, ha saját magad fontosabb, mint ti ketten?
  • csak sodródsz életed mókuskerében igaz? NEM! Indítsd újra magad a Mosoly-Go módszerrel.
  • mik azok a helyzetek, amikor igenis árt neked az Én-idő?
  • az igazság arról, hogyan lehetsz jobb társ, jobb szerető és jobb partner, anélkül, hogy teljesen feladnád magad?
  • 3 praktika, hogy gyors kötődést alakíthass ki a pároddal. Próbáld ki, és ámulj el azon, mennyire megnyílik előtted. És az egy dolog amivel mindezt elronthatod.
  • Milyen időközönként kell szervizbe vinni a „családot”, és mit kell ilyenkor megcsinálni rajta? A 3 kötelező szervizfeladat a kapcsolatszervizben, és bónuszként a 4+1 pontból álló puska a zökkenőmentes lebonyolításhoz.
  • amit a párkapcsolati tanácsadók nem mindig mondanak el neked / az igazság a párkapcsolati tanácsadókról.
  • miért olyan béna, hogy nem tud beszélni az érzéseiről? Miért nem tud értelmes dolgokat mondani, amikor arról kérdezed, ő hogyan érez?

  Igazad van... tényleg egy jó csomó kipróbált és működő módszer ahhoz, hogy kiegyensúlyozottabb, őszintébb, súrlódásmentesebb, szeretetteljesebb, boldogabb kapcsolatban élj. Mégis, amit eddig összegyűjtöttem, az csak a jéghely csúcsa.

   

  Várj, még folytatódik, mert még ezeket is kapod:

  • „vedd észre és szeresd!” gyakorlat
  • „változtass kérlek” gyakorlat
  • „megbántáskezelés hétköznapokra” gyakorlat
  • „bocsánatkérő 6x1” gyakorlat
  • „klassz beszélgetés” gyakorlat
  • „kösd le a figyelmét” gyarkorlat
  • „bűvös varázstündér” gyakorlat
  • „vessz el a tekintetében”gyakorlat
  • mi az, ami még a szén-monoxidnál is gyorsabban és biztosabban öl? És hogyan tudod magadban felszerelni az érzékelőt ellene?
  • gyakorlati feladatok és beszélgetés minták változások kezelésére
  • így találj egyensúlyt a túlnyomott ÉN és az elnyomott ÉN között. Valamint egy bombabiztos módszer, hogy megbántás, sértődés nélkül mondhass el BÁRMIT a párodnak
  • baj, ha nem vagytok szinkronban a pároddal? mi van ha te változást akarsz, ő pedig nem?
  • gyakorlati feladatok és beszélgetés minták változások kezelésére
  • hogyan lépj ki a magányosságból, a közönyből
  • mit tegyél ha a párod túlnő rajtad, szárnyalni kezd a munkájában, az életében, te pedig lefagysz, és nem tudod, hogy mit tegyél
  • mit tegyél ha szívesebben hívsz át vendégeket estére, mintsem a pároddal beszélgetnél
  • hogyan dolgoznak a hagyományos párkapcsolati tanácsadók, és mi az amit te magad is meg tudsz tenni ezek közül
  • hogyan kommunikáld a változás iránti vágyadat? Mit mondj, és hogyan reagálj attól függően, hogy ő mit válaszol. Gyakorlati példamondatokkal

  Ha már dolgozni kell a párkapcsolaton, az már régen rossz, ugye? Hatalmas tévedés!

   

  "Ha már dolgozni kell egy kapcsolaton, akkor már a fene megette az egészet." Ezt hallom sokszor. De lássuk be, ez egy hatalmas tévedés. Az igazság valójában az, hogy egy-egy probléma megbeszélése után, bizony  sokkal jobban szokott működni egy kapcsolat, mint akár előtte valaha. A másik kedvenc kifogásom, hogy „ugyan, nekünk folyton annyi a tennivalónk, hogy lehetetlen összehozni már azt is, hogy egy fél órára le tudjunk nyugodtan ülni”. Tudom milyen kemények a mindennapok, ezért is állítottam össze a könyvet úgy, hogy szuper-elfoglalt párok is használni tudják, például az egyperces gyakorlatokat, a legzsúfoltabb mindennapjaik közepette is.

  Azon tűnődhetsz most, hogy a te helyzeted speciális, ezért-meg-azért-és-persze-amazért-is, és vajon fog-e ez neked működni? Fog! Amikor azt mondod, hogy a te kapcsolatodban MINDEN rossz, az valójában csak a felszíni tünet, vagy ha úgy tetszik csak a látszat. Ahogy elkezdünk egy PÁRral dolgozni, általában kiderül, hogy a RENGETEG felszíni probléma gyökere mindössze 4-5 meg nem oldott konfliktus. Mit tippelsz, mi fog történni a felszíni problémákkal, MIUTÁN a gyökereket kezelted? Igen, jól gondolod, el fognak tűnni.

  A könyv ára mindössze 1.490Ft. És azért csak ennyi , mert azt akarom, hogy a lehető legszélesebb rétegekhez eljusson, mindenkihez, akinek szüksége van rá. 1.490Ft egy hétköznapi kávézás ára a barátnőddel. Biztos vagyok benne, hogy sokkal többet költesz olyan pótcselekvésekre és kompenzációkra, amire azért van szükséged, mert nincs rendben a párkapcsolatod.

  Ha igazán akarsz valamit, akkor EL KELL KÖTELEZŐDÖD A DÖNTÉSED MELLETT. Le kell tenni a zsetont a rulettasztalra, és megpörgetni a kereket. Ezzel jelzed, hogy "igen, kész vagyok elkezdeni!". De ez bizony még csak a kezdet, nem úszod meg 1.490Ft-al. Hogy bármit is elérj, bizony bele kell tenned saját magad, időt és energiát is kell fektetned a sikereidbe.

  De tudom, hogy sokkal nagyobb az esélye annak, hogy hajlandó leszel beletenni az időt és az energiát akkor, ha nem csak az öledbe pottyant és én azt akarom, hogy Neked sikerüljön jobbá tenni a kapcsolatodat.

  Miért kell most cselekedned?!

  Mert minél később állsz neki a kapcsolatod rendbetételének, annál nehezebb lesz a dolgod. Ugyanis napról-napra mélyül köztetek a szakadék, ami egy idő után bizony áthidalhatalanná válik.

   

  Köszönöm, hogy időt fordítottál arra, hogy elolvastad ezt a levelet. Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan tetszett neked a könyv, melyik volt a kedvenc gondolatod, gyakorlatod benne, ezért kérlek, hogy oszd meg velem bátran a gondolataidat róla.

  Valószínűleg azért olvasod ez a levelet, mert valami a párkapcsolatodban nem tökéletes és többet akarsz. Tudod, hogy hol tartasz az életedben, és talán azt is tudod, hogy hova akarsz eljutni. Az útmutatót én adom neked, de ez önmagában nem elég. Ha nem alkalmazod az életedben amit megtanultál, akkor nem fog változni semmi. Cselekvés nélkül nem fog történni semmi. Ezért arra bíztatlak, hogy cselekedj most.

  Megérdemled, hogy olyan párkapcsolatban élj, amilyet elképzelsz magadnak. Kezdd el most! Kezdd azzal az apró lépéssel, hogy a Megrendelem a könyvet gombra kattintasz és formáld át a párkapcsolatodat.

  Megrendelema Pár-Para könyvet

  üdvözlettel:

  Szabó-Topor Tünde

   

   

  U.i.: Ha az a fajta vagy, aki egyből a levél végére ugrik (mint én), akkor összefoglalom számodra a lényeget:

  A PÁR Para című könyvet ajánlom neked, ami bemutatja hogyan tudod könnyedén megváltoztatni a párkapcsolatodat, hogy az kiegyensúlyozottabb, szeretetteljesebb legyen, az életed pedig ezzel együtt értékesebb és boldogabb. Egyfajta útmutató a gördülékenyebb és súrlódásmentesebb mindennapokkért.

  A könyv 1.490Ft-ba kerül. A könyv elektronikus formában, letölthető könyvként kerül átadásra. Hisz miért várnál napokig arra, hogy megérkezzen a postás és miért fizetnél sokkal többet a fizikai változatért.

  Kattints ide, és kérd a letölthető könyvedet. Nem fogod megbánni.